Brocacef Groep heeft onlangs het nieuwe fulfilment center geopend op Business Park Osdorp in Amsterdam. Dit centrum zal dienen als distributiehub voor de levering van medicijnen en medische hulpmiddelen aan zakelijke klanten, zoals apotheken, ziekenhuizen en instellingen, evenals aan consumenten thuis.

De strategische locatie aan de rand van de stad biedt het voordeel dat er minder kilometers hoeven te worden afgelegd om de benodigde producten te bezorgen in en rond Amsterdam. Dit initiatief ondersteunt de duurzaamheidsdoelstellingen van Brocacef Groep, die streeft naar een CO2-neutrale bedrijfsvoering tegen 2030.

Peter de Jong, CEO van Brocacef Groep, benadrukt het belang van het nieuwe fulfilment center: "We zijn gestart met de levering aan onze klanten vanuit dit duurzaam gebouwde centrum. Dankzij de 5500 zonnepanelen (1,9 MW) kunnen we onze nieuwe elektrische bestelwagens, waarin we recentelijk hebben geïnvesteerd, opladen met zelf opgewekte stroom en emissievrij bezorgen bij onze klanten."

Met het nieuwe fulfilment center kan Brocacef Groep niet alleen efficiënter en milieuvriendelijker opereren, maar ook de productiecapaciteit vergroten om aan de groeiende vraag te voldoen. Deze investering draagt bij aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de dienstverlening van Brocacef Groep in de farmaceutische sector.