Het Nederlandse familiebedrijven Heebink Logistic Services en Quooker hebben een strategische samenwerking gesloten. Deze meerjarige samenwerking behelst de dagelijkse logistiek en transport van en naar het Verenigd Koninkrijk. Het gaat onder meer om levering aan Quooker dealers en monteurs, keukenproducenten en particulieren.

De achtergrond van deze samenwerking is gebaseerd op belangrijke gemeenschappelijke kenmerken. De samenwerking heeft tot doel elkaar te versterken en zo nog beter de markt te kunnen bedienen.

“Wij selecteren onze strategische partners op basis van een aantal aspecten. We gaan langdurige samenwerkingen aan die gebaseerd zijn op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Heebink past perfect bij deze ambitie. We kijken uit naar een prettige samenwerking!”
Pieter Jonkman – Quooker

Een opmerkelijk detail is dat beide ondernemingen van oudsher een familiebedrijf zijn én in 1970 zijn opgericht. De normen en waarden van een familiebedrijf zijn anno nu nog steeds sterk vertegenwoordigd bij beide bedrijven: elke dag weer excelleren in kwaliteit, service en efficiëntie staan hierbij voorop.

“In ons bedrijf maken onze vakmensen het verschil. Zij spreken de taal van onze opdrachtgevers, denken in oplossingen en zijn altijd bereid tot een stapje extra. We zijn ervan overtuigd dat juist dit ook in deze samenwerking het verschil maakt!”
Eric van Wijnen – Heebink Logistic Services