Talpa eCommerce heeft aangekondigd dat het bedrijf RegioDeals zal overnemen. RegioDeals is gespecialiseerd in lokale aanbiedingen en kortingsacties en heeft in de afgelopen 10 jaar een sterke reputatie opgebouwd in Noord-Holland. Met deze strategische overname wil Talpa eCommerce haar lokale positie versterken en nieuwe mogelijkheden voor groei en samenwerking creëren.


RegioDeals is bekend geworden dankzij haar uitgebreide netwerk van lokale ondernemers die klanten voorzien van lokale aanbiedingen en kortingsacties op het gebied van horeca, overnachtingen, wellness en meer. Het bedrijf is marktleider in verschillende regio's en heeft grote waarde voor zowel klanten als lokale ondernemers.

Door de overname van RegioDeals kan Talpa eCommerce haar lokale strategie versterken. Het netwerk en de expertise van RegioDeals stellen de e-commerce multinational in staat om het huidige aanbod op haar platformen, zoals ActievandeDag en VakantieVeilingen, uit te breiden met lokale deals. Dit betekent dat klanten kunnen profiteren van een nog groter aanbod aan vrijetijdsbelevenissen en producten. Ook biedt de overname nieuwe mogelijkheden voor partners die hun aanbiedingen op het platform willen plaatsen.

Caroline Ammerlaan, CEO van Talpa eCommerce, is enthousiast over deze ontwikkeling en ziet de overname als een belangrijke stap voor het bedrijf. Ze verwelkomt het talent en de lokale expertise van het RegioDeals team en is ervan overtuigd dat de integratie succesvol zal verlopen. Samen met partners wil Talpa eCommerce de klanten voorzien van de leukste deals, in lijn met hun missie "Everyone a Winner".

Ook RegioDeals is blij met de overname en ziet het als een versnelling van hun ambitie om heel Nederland te voorzien van lokale deals. De oprichters van RegioDeals, Kevin de Vries en Jeff Horstman, delen dezelfde bedrijfscultuur en doelen als Talpa eCommerce en zijn ervan overtuigd dat de integratie succesvol zal zijn. Ze kijken uit naar dit nieuwe avontuur en hebben zich gecommitteerd om een belangrijke rol te spelen in de verdere realisatie van de lokale strategie van Talpa eCommerce.