Axell Group heeft Ad Wijnhoven aangesteld als de nieuwe CEO. Wijnhoven heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale logistieke branche, waarbij hij diverse leidinggevende functies heeft bekleed.

Als CEO van Axell Group zal Wijnhoven de strategische visie van het bedrijf verder ontwikkelen en implementeren.

Axell Group is een specialist op het gebied van productie, logistiek en totaaloplossingen. Hij zal samenwerken met het team om de groei en ontwikkeling van het familiebedrijf voort te zetten. Henriëtte Timmermans, eigenaar van Axell Group, is enthousiast over de benoeming en is ervan overtuigd dat Wijnhoven goed past bij de bedrijfscultuur en zal bijdragen aan de verdere uitbouw van het bedrijf.

Ad Wijnhoven zelf kijkt ernaar uit om deel uit te maken van Axell Group en samen te werken met zijn nieuwe collega's in Polen en Nederland. Hij is vastbesloten om uitstekende service aan klanten te leveren en de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Axell Group is verheugd over de waardevolle bijdrage die Ad Wijnhoven zal leveren aan de verdere professionalisering van het bedrijf en het succesvol leiden van de organisatie naar de toekomst.