Het Nederlandse designmerk POLSPOTTEN werkt samen met Fiege als strategische logistieke partner om de snelle internationale groei van het merk in zowel de B2C- als de B2B-markt te accommoderen. 


Vanaf juli 2023 zal Fiege alle inkomende, opslag- en uitgaande activiteiten voor de bedrijven van POLSPOTTEN beheren vanuit hun multi-user center in Westzaan, nabij Amsterdam. POLSPOTTEN zal 10.000 vierkante meter logistieke ruimte bezetten in het nieuwe en duurzame logistieke centrum van Fiege. 

CEO van POLSPOTTEN Victor van Nieuwenhuizen, die samen met COO/CFO Juliette van der Eerden het bedrijf leidt, licht de keuze toe: "POLSPOTTEN groeit snel en we hadden behoefte aan een deskundige logistieke partner zoals FIEGE om onze bestellingen te verwerken, aangezien de industrie steeds geavanceerder en meer geautomatiseerd wordt, met zaken als drop-shipping, elektronische gegevensuitwisseling en B2C-vereisten.

De expertise van Fiege in supply chain oplossingen en hun milieuvriendelijke logistieke centrum in Westzaan waren de belangrijkste factoren in de beslissing van POLSPOTTEN. De samenwerking zal POLSPOTTEN in staat stellen hun logistieke operaties te stroomlijnen en te voldoen aan de steeds complexere eisen van een omnichannel interieurbedrijf.