Amsterdam, 31 maart 2023 – Internationaal transportbedrijf De Vries Hallum heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor ruim 20.000 vierkante meter op Prologis Park Veghel DC1. Met deze stap breidt het familiebedrijf - gespecialiseerd in transport, distributie en opslag in de foodsector - uit om aan de verwachtingen en behoeften van hun klanten te voldoen. Het onlangs gerenoveerde warehouse is strategisch gelegen langs de A50 en dicht bij Eindhoven Airport, met uitstekende nationale en internationale verbindingen. De Vries Hallum neemt de faciliteit vanaf 1 juni 2023 in gebruik.

 

Specialist in de foodsector

De Vries Hallum biedt klanten in heel Europa totaaloplossingen op het gebied van transport, distributie, opslag en voorraadbeheer, en is gespecialiseerd in de foodsector. Het internationale transportbedrijf heeft met Prologis een langdurige huurovereenkomst gesloten voor 20.163 vierkante meter op Prologis Park Veghel DC1, met gemakkelijke toegang tot beide belangrijke snelwegen en Eindhoven Airport voor uitstekende nationale en internationale verbindingen. Vanwege de strategische ligging staat Veghel bekend als een logistieke hotspot en de thuisbasis van vele nationale en internationale voedselgerelateerde bedrijven.

Gerrit Douwe de Vries, CEO bij De Vries Hallum: "We kijken er echt naar uit om de warehouse in gebruik te nemen, aangezien dit ons in staat stelt onze activiteiten uit te breiden en de efficiëntie van onze activiteiten te vergroten. Door samen te werken met Prologis kunnen we onze kwaliteit blijven verbeteren en onze diensten en bedrijfsvoering optimaliseren, wat ons helpt om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen."

Prologis Park Veghel DC1

Prologis Park Veghel DC1 is onlangs verbouwd tot een modern magazijn dat voldoet aan alle mogelijke behoeften van De Vries Hallum. Het magazijn is volledig voorzien van LED-verlichting en heeft dockdeuren aan zowel de voor- als achterzijde, waardoor optimale in- en uitgaande operaties mogelijk zijn. Daarnaast heeft het Prologis Essentials Team geholpen met het hergebruiken van stellingen uit hun vorige vestiging in Veghel en het installeren van nieuwe stellingen om de meest optimale indeling in Prologis Park Veghel DC1 te garanderen.

Bart Konings, Capital Deployment en Leasing Director Benelux bij Prologis: "Prologis Park Veghel DC1 heeft een geweldige strategische ligging en is volledig opnieuw ingericht. We zijn erg blij om De Vries Hallum als nieuwe klant te verwelkomen en hen te ondersteunen in hun ambitie om uit te breiden en hun bedrijfsvoering te optimaliseren."