ITA Consulting Group, aanbieder van een B2B multi-carrier verzendplatform LetMeShip, heeft het Nederlandse verzendplatform ParcelParcel overgenomen om zijn positie op de Europese koeriers-, express- en pakketmarkt te versterken. 


"We zijn al enige tijd op zoek naar geschikte samenwerkingspartners met wie we het dienstenportfolio van ITA Consulting Group kunnen uitbreiden," aldus Mark Winkelmann, CEO en oprichter van LetMeShip. "Met ParcelParcel zijn we verheugd dat we een bedrijf hebben gevonden waar onze respectievelijke bedrijfsculturen echt bij elkaar passen. We verwelkomen alle nieuwe collega's en klanten bij de ITA Consulting Group."

ParcelParcel stelt bedrijven in België en Nederland in staat om de meest geschikte CEP logistieke dienstverlener te selecteren en opdracht te geven voor het vervoer en de levering van hun urgente documenten en goederen. 

ITA Consulting Group deelt onze visie om bedrijven en klanten in staat te stellen op een gemakkelijke en efficiënte manier wereldwijd te verzenden. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze diensten in heel Europa uitbreiden als een zelfstandig verzendplatform gericht op kleine bedrijven en consumenten met behoud van ons hoge niveau van klantenservice. We zijn erg enthousiast om samen met ITA aan deze reis te beginnen." Carlos de Vos, CEO en oprichter van ParcelParcel.

De overname heeft een hoog synergiepotentieel en zal de technische ontwikkeling van het platform verder versterken. Beide bedrijven zullen blijven vertrouwen op de expertise van de medewerkers van ParcelParcel, en bestaande klanten zullen blijven genieten van hetzelfde hoge serviceniveau en profiteren van het uitgebreide netwerk.