Flink, de grootste boodschappenbezorger in Nederland, heeft een vergunning gekregen voor Van Slingelandtplein 15 in Amsterdam-West. Flink opent de nieuwe locatie op 3 april en bedient vanuit daar klanten uit de binnenstad en het westelijke deel van Amsterdam.


Robin Kiesler, managing director van Flink in Nederland: “We zijn verheugd dat we, na onze vergunning voor een locatie in Amsterdam-Zuid, nu ook een vergunning van de gemeente hebben gekregen voor een locatie in Amsterdam-West. Opnieuw geldt dat het om een plek dichtbij klanten gaat en niet op een afgelegen industrieterrein ver buiten de stad, zoals weleens werd gesuggereerd.”


Ze komen en gaan
Naast de opening sluit Flink komende week ook een locatie, deze tevens ook gelegen in Amsterdam-West. De locatie aan het Van Limburg Stirumplein was volgens de gemeente niet passend. Flink heeft daarom, in overleg met de gemeente, gekeken naar een alternatief. Kiesler: “Samenwerking met de gemeenten en goede contacten in en met de buurt van onze locaties maken dat we op de lange termijn succesvol kunnen blijven. De aanpak en samenwerking in Amsterdam kunnen daarbij als voorbeeld dienen voor andere gemeenten.”