Shopify en Google Cloud breiden hun samenwerking uit om Google Cloud AI-zoekmogelijkheden naar Shopify's Commerce Components te brengen.


Commerce Components is Shopify's zakelijke retailoplossing. Het partnerschap brengt Google's Discovery AI naar Shopify's platform, waardoor de zoek- en analysemogelijkheden worden verbeterd.

De nieuwe partnerschappen zullen bedrijven en ondernemingen helpen de kracht van AI aan te boren om de mogelijkheden voor productontdekking te verbeteren. Volgens de twee bedrijven zal het partnerschap het zoeken in de detailhandel, het bladeren door producten, gepersonaliseerd winkelen, gepersonaliseerde aanbevelingen en verbeterde privacy en beveiliging verbeteren.

"We zijn verheugd om onze langdurige samenwerking met Google Cloud voort te zetten," zei Harley Finkelstein, president van Shopify. "We brengen het beste in commerce samen met het beste in search om een complex en kostbaar probleem voor enterprise retailers op te lossen-wereldklasse search en discovery voor de online winkel."

"Shopify die de Discovery AI-technologie van Google Cloud in zijn enterprise retailoplossing integreert, legt de kracht van AI direct in de handen van winkeliers en merken om alledaagse problemen op te lossen," zegt Thomas Kurian, CEO van Google Cloud. "Nu kunnen retailers hun digitale eigendommen verbeteren met betere productontdekkingservaringen, waardoor ze meer bevredigende winkelervaringen creëren voor hun klanten."