Online retailer Asos is een samenwerking aangegaan met pakketbezorger HIVED om consumenten in Londen bezorgopties aan te bieden voor bezorging op dezelfde dag, de volgende dag en twee dagen.

Volledig werkend op een reeks elektrische vloot van bestelwagens, voertuigen en fietsen stelt Asos klanten in staat om overdag een bestelling te plaatsen en die 's avonds aan de deur te ontvangen, aldus Adam Scholes, directeur Delivery Solutions bij Asos.

In een online bericht liet het bedrijf weten: "We hebben een volledig elektrische vloot van busjes, auto's en fietsen en bieden verzendopties voor dezelfde dag, de volgende dag en twee dagen in heel Groot-Londen. Met een bezorgpercentage van 99,99 procent op tijd en een succespercentage van 99 procent bij de eerste keer, zijn we enthousiast om consumenten de best mogelijke bezorgervaring te bieden."

De dienst wordt momenteel getest in Oost-Londen, met ambities om hem tegen het eind van het jaar uit te breiden over de hele stad. Dit is een geweldige zet van Asos, omdat het hen zal helpen bij te blijven met de vraag naar online winkelen en tegelijkertijd een groen bezorgalternatief te bieden.