Begin volgend jaar opent Hessing Supervers een nieuwe groentefabriek in Greenport Venlo. Omdat daardoor de manier waarop Hessing transporteert verandert, heeft Hessing ervoor gekozen haar logistiek voortaan uit te besteden aan Van Straalen De Vries.

Na onderzoek heeft het management van Hessing besloten dat het uitbesteden van de transport "de meest logische optie was en in het belang van de organisatie en haar medewerkers". Per 1 januari 2023 wordt Hessing Logistiek BV overgenomen door het bedrijf Van Straalen De Vries (VSDV).

De belangrijkste reden die Hessing aandroeg voor de overname is dat het haar werknemers betere vooruitzichten geeft. Bovendien stelt Hessing dat de samenwerking met VSDV hen in staat stelt om continuïteit en leverbetrouwbaarheid voor onze klanten te garanderen.

“Net als Hessing SuperVers is Van Straalen De Vries een familiebedrijf met dezelfde kernwaarden. VSDV is een logistiek familiebedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een ondernemend Nederlands transportbedrijf. Het bedrijf is even flexibel als wij en klant- georiënteerd, het is een belangrijke stap in het streven naar duurzame ontwikkeling", aldus Brand and Communications Manager Kim Gieling.