Ilse Rosendaal is sinds oktober algemeen directeur bij Hageman Fulfilment & Logistics. 

Kor Hagemen, eigenaar van Hagemen Fulfilment & Logistics, reageerde enthousiast op de komst van Rosendaal: “Met Ilse hebben we een ambitieuze directeur in huis die, naast haar competenties en vaardigheden, ook nieuw elan meebrengt. Zij zorgt bovendien voor verjonging en dat past bij onze lange termijnplannen."

"Ik heb al enkele maanden proefgedraaid op de verschillende vestigingen en heb kennisgemaakt met een geweldige groep enthousiaste, kundige medewerkers. Op deze sterke fundatie bouw ik graag verder aan de toekomst, samen met Kor Hageman."

Rosendaal heeft in het verleden sales, marketing én directiefuncties bekleed bij logistieke dienstverleners en softwarebedrijven. Hageman zal voorlopig als adviseur aan Hageman verbonden blijven.  

Hageman biedt totaaloplossingen op het gebied van Fulfilment, Logistics, e-Services en Cards vanuit strategisch gelegen locaties in Nederland en België. Zo is er een langdurige en succesvolle samenwerking met o.a. Unilever Benelux, KPN en Friesland Campina.