Drake & Farrell, een toonaangevende leverancier van retourlogistiek en refurbishment diensten, sluit zich aan bij Logicall. De aanzienlijke expertise van Drake & Farrell in het verminderen van elektronisch afval zal worden gecombineerd met Logicall, de one-stop-shop logistieke dienstverlener. Deze overname past in de strategie van Logicall om geïntegreerde diensten aan te bieden en duurzame oplossingen verder te ontwikkelen.

Drake & Farrell werd opgericht in 2006 om een toonaangevende duurzaamheidsleverancier te worden, die retourlogistiek, refurbishment en herconfigureerdiensten levert aan de telecommunicatie-, e-mobiliteit- en medische technologie-industrieën. Met vestigingen in Nederland en Tsjechië heeft Drake & Farrell naar eigen zeggen miljoenen tonnen elektronisch afval bespaard, terwijl het het werkkapitaal en ecologische voetafdruk van haar klanten verkleint.

Rob Linders, CEO van Logical Group zei erover: "Drake & Farrell past goed bij onze one-stop-shop logistieke diensten en samen kunnen we onze activiteiten rondom retourlogistiek en refurbishment diensten van elektronische apparatuur verder ontwikkelen, waardoor onze inspanningen worden versneld om waarde te creëren voor klanten en de circulariteit van hun supply chains te verbeteren."

"Samen met de uitgebreide diensten van Logicall kunnen we aanzienlijk meer waarde bieden aan onze klanten en onze inspanningen versterken om de wereld van e-afval te verlossen", aldus David Engel, CEO Drake & Farrell.