Yusen Logistics, aanbieder van logistieke oplossingen in de Benelux, heeft de overname van Parts Express B.V., gespecialiseerd in dag- en nachtdistributie van auto-onderdelen, met succes afgerond.

Met deze overname verwelkomt Yusen Logistics Benelux B.V. Parts Express in zijn familie en markeert het begin van een nieuw tijdperk vol groei, kansen en verbeterde dienstverlening voor klanten binnen en buiten de Benelux.

Bruno Jacques, Managing Director van Yusen Logistics Benelux en Duitsland, zei: "Het is gelukt! We zijn verheugd om Parts Express officieel welkom te heten bij de Yusen Logistics-familie. Deze acquisitie vertegenwoordigt een strategische mijlpaal voor ons, waardoor we een nieuwe fase van uitbreiding en innovatie ingaan. Door Parts Express in ons netwerk te integreren, breiden we niet alleen ons bereik uit, maar versnellen we ook ons groeitraject en vergroten we onze capaciteiten om onze klanten beter te bedienen."

Yusen Logistics verwacht dat de overname mooie kansen met zich mee brengt, door de overname krijgen we toegang tot een breder scala aan middelen en expertise en kunnen klanten een hoger niveau van dienstverlening en betrouwbaarheid verwachten.

Norbert Van Duuren, Algemeen Directeur van Parts Express, verklaarde: "Door samen met Yusen Logistics de krachten te bundelen opent er een wereld van mogelijkheden voor ons team en klanten. Samen zijn we in staat om waarde en hoogwaardige service te bieden aan onze klanten, niet alleen in de Benelux maar ook daarbuiten. Dit is het begin van een opwindende reis en we zijn verheugd om aan de vooravond van deze ontwikkeling te staan."