Manhattan Associates, een toonaangevend bedrijf in efficiëntie-oplossingen voor magazijnen en supply chain, is een strategisch partnerschap aangegaan met TeamViewer, een softwareaanbieder voor digitalisering van de werkplek. Deze samenwerking combineert de uitgebreide industrie-ervaring van Manhattan Associates met de innovatieve technologie van TeamViewer om wereldwijde magazijnoperaties te digitaliseren.

TeamViewer zal zijn vooraanstaande vision picking-oplossing integreren in het cloud-gebaseerde Manhattan Active Warehouse Management (MAWM) platform van Manhattan Associates. Deze technologie belooft aanzienlijke voordelen voor de magazijnoperaties van klanten, waaronder hogere nauwkeurigheid, gemak van implementatie en verbeterde efficiëntie door handsfree picking met real-time visuele aanwijzingen en verificatie.

Matt Dermody, Director of Engineering bij Manhattan Associates: "We delen een gemeenschappelijk doel: de logistiek naar een hoger niveau tillen met gemoderniseerde gebruikerservaringen en slimme technologie. De configureerbaarheid en schaalbaarheid van vision picking is van bijzonder belang voor ons en onze wereldwijde zakelijke klanten."

Alfredo Patron, Executive Vice President Business Development bij TeamViewer: "We zijn verheugd over deze strategische samenwerking met Manhattan Associates, een innovatieleider in de logistieke sector. Door onze oplossingen te combineren, kunnen klanten vertrouwen op krachtige tools voor de digitalisering van magazijnlogistiek en belangrijke uitdagingen in de sector aanpakken, zoals tekorten aan geschoold personeel, druk op wereldwijde toeleveringsketens en hoge klantverloopcijfers."

Het enterprise mobility sales team van Manhattan Associates kan nu de vision picking-oplossing van TeamViewer aanbieden aan zowel nieuwe als bestaande MAWM-klanten. Deze samenwerking opent nieuwe mogelijkheden om de klantervaring en operationele efficiëntie in magazijnen wereldwijd te verbeteren.