Quantiparts heeft afgelopen week, samen met projectontwikkelaar VDG Real Estate en bouwbedrijf Unibouw de voltooiing van haar nieuwe logisitieke pand in Zwolle gevierd. 

Richard van Campen, projectmanager bij Unibouw, beschrijft het project: "De bouw begon in het voorjaar onder ideale weersomstandigheden, wat ons hielp de ruwbouw snel af te ronden. Uitstekende communicatie met de opdrachtgever zorgde voor een soepele en snelle besluitvorming, wat enorm heeft bijgedragen aan de snelheid van de bouw."

Het nieuwe pand, gelegen in het bedrijvenpark H2O bij Zwolle, biedt Quantiparts een geïntegreerde faciliteit voor de productie en revisie van scheepsmotoren. Met een zwaar belastbare beganegrondvloer en een geavanceerde staalconstructie voorzien van kraanbaanliggers, is het pand uitstekend uitgerust voor het hanteren van de zware scheepsmotoren.

Het pand biedt niet alleen efficiënte werkplekken in de hal, maar ook comfortabele kantoorruimten, en is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een sprinklerinstallatie voor brandbeveiliging. Buiten het pand zijn twee laadkuilen met acht laaddocks gerealiseerd, wat de logistieke operaties verder ondersteunt.