Nadat het onlangs een pakketpunt plaatste bij het Philips Stadion, heeft DHL eCommerce ook een pakketpunt geplaatst bij het Covebo Stadion - De Koel. Bovendien laat DHL eCommerce weten de komende drie jaar verbonden als nieuwe partner van VVV-Venlo.

Elke verzending of ophaling bij dit nieuwe pakketpunt levert een bijdrage aan VVV. "We kunnen een grote speler in Nederland toevoegen aan ons netwerk en de clubkas extra spekken met de pakketten die bij De Koel verzonden of opgehaald worden. Bovendien is het denk ik ook erg handig voor de mensen in Venlo dat er nu zo’n modern pakketpunt bij ons stadion staat. Daarom zien we dit partnership als een echte win-winsituatie. We hadden direct een goed gevoel bij DHL en zijn blij dat we een mooie en langdurige samenwerking kunnen aangaan die de club ten goede komt,” aldus Djordi Staaks, accountmanager van VVV-Venlo.

DHL ziet dit nieuwe pakketpunt bij het stadion als een waardevolle uitbreiding van hun netwerk. "We zijn trots op onze samenwerking met VVV. Steeds meer mensen kiezen voor aflevering op een servicepunt. Bij een DHL Pakketautomaat kun je 24 uur per dag terecht. Dit punt bij het stadion zien we als een mooie toevoeging aan ons netwerk dat flink groeit. Een win-win voor VVV, DHL, de supporters en inwoners van Venlo," zegt Peter Voorn, Manager pakketautomaten bij DHL.

Met dit partnerschap zet VVV-Venlo een stap verder in het versterken van haar dienstverlening aan de gemeenschap en het uitbouwen van haar commerciële mogelijkheden.