DHL heeft onlangs een pakketautomaat geplaatst in het Philips Stadion in Eindhoven. Deze automaat biedt supporters en buurtbewoners de mogelijkheid om op elk moment pakketten te versturen en op te halen.

Het plaatsen van pakketautomaten bij sportclubs blijkt een trend te zijn, aangezien deze locaties vaak druk bezocht worden en gemakkelijk bereikbaar zijn. PSV is niet de eerste professionele voetbalclub die een dergelijke automaat bij hun stadion heeft geïnstalleerd. DHL is ook logistiek partner van nationale damesteams in diverse sporten en heeft honderden pakketautomaten verspreid over het land geplaatst. Voor elke verzonden pakket ontvangt de club een vergoeding.

Michel Clausing, Chief Commercial Officer bij DHL eCommerce Benelux, toont zijn enthousiasme over de samenwerking: "We zijn trots op onze samenwerking met deze topclub in de eredivisie. Een pakketpunt bij een sportclub is een win-win voor de club, DHL, de supporters en omwonenden."

Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV, voegt toe: "Onze locatie in het hart van de stad is heel bijzonder en stelt ons in staat om iets toe te voegen voor supporters en buurtbewoners. Daar is dit een mooi voorbeeld van. Het sluit heel goed aan bij de centrale positie die wij als club innemen binnen onze omgeving."