Met activiteiten in 45 landen en meer dan 500 steden in Europa en Afrika, heeft Bolt zijn aantal klanten sinds begin 2020 verdrievoudigd tot meer dan 100 miljoen.

Bolt heeft aangekondigd dat het in omzet is verviervoudigd sinds het begin van de COVID-19 pandemie en noteerde in juli 2022 zijn meest succesvolle maand ooit.

Bolt, dat sinds het begin van de pandemie twee nieuwe producten lanceerde, is nu actief in 45 landen en meer dan 500 steden in Europa en Afrika - een toename van meer dan 200 procent in de periode vóór de pandemie.

Wereldwijd heeft het mobiliteitsbedrijf sinds het begin van 2020 zijn aantal klanten verdrievoudigd tot meer dan 100 miljoen, meer dan twee miljoen nieuwe bestuurders aan het platform toegevoegd, en de omvang van zijn personeelsbestand meer dan verdubbeld tot meer dan 3000 werknemers. Bolt heeft het afgelopen jaar ook verschillende nieuwe kantoren geopend, waaronder engineering hubs in Berlijn en Nairobi en blijft adverteren voor meer dan 350 openstaande functies met de bedoeling tegen het eind van het jaar nog eens 700 medewerkers aan te nemen.