In een recente zakelijke beweging heeft logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics, Bauwen Nederland B.V. uit Roermond overgenomen, waardoor ze hun voetafdruk in het bouwmaterialenvervoer versterken. Deze overname maakt deel uit van de visie van Van der Werff Logistics om hun aanwezigheid in dit segment verder te consolideren.

Bauwen Nederland B.V. staat bekend om zijn specialisatie in het vervoer van omvangrijke bouwmaterialen binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Aan de andere kant heeft Van der Werff Logistics, met vestigingen in Heerenveen en Waalwijk, een leidende marktpositie in bouwgerelateerd meeneemheftruck transport, voornamelijk in de Benelux en Duitsland.

Ellen Kiebert, de huidige directeur van Bauwen Nederland, lichtte de overname toe: “Door deze overname zijn wij in staat om onze klanten nog meer capaciteit en flexibiliteit te bieden, en op de lange termijn de continuïteit te waarborgen voor onze werknemers en opdrachtgevers." Ze bevestigde ook dat ze zich zou aansluiten bij het team van Van der Werff Logistics om een naadloze overgang te waarborgen.

Arjen Tulner, commercieel directeur van Van der Werff Logistics, voegde eraan toe: “Bij Van der Werff Logistics zetten we in op verdere groei van onze onderneming en verdichting van ons netwerk. We zijn dan ook blij dat we onze krachten kunnen samenvoegen met Bauwen Nederland. Het bedrijf en de vakmensen passen zeer goed bij ons bedrijf. We heten onze nieuwe collega`s dan ook van harte welkom."

De overname zal worden voortgezet vanuit de bestaande bedrijfslocatie van Bauwen in Roermond.