Next Level en VDG Real Estate hebben hun tweede ontwikkeling op bedrijventerrein ‘De Haven’ in Waalwijk: een bedrijfspand, dat volgens de ontwikkelaars zeer geschikt is voor de logistieke en e-fulfilment sector. Dit moderne distributiecentrum omvat meer dan 3.100 m² warehouse-/expeditieruimte en 750 m² mezzanine-/kantoorruimte.

De locatie is goede bereikbaar door directe verbindingen met snelwegen N261 en A59". Het is een hotspot voor bedrijven vanwege de nabijheid tot steden zoals Den Bosch en Tilburg, evenals een vlotte connectie met Eindhoven Airport en de havens van Moerdijk en Waalwijk. Door zijn strategische ligging fungeert de Gantelstraat als een belangrijk knooppunt waar "nationale en internationale mogelijkheden samenkomen".

Enkele belangrijke kenmerken van deze ontwikkeling zijn:

  • Ruim warehouse met een oppervlakte van 3.103 m² en een vrije hoogte van 10,5 m1.
  • Kantoorruimte van 750 m².
  • 36 parkeerplaatsen.
  • Snelle oplevering voorzien voor Q1 2024.

VDG Real Estate benadrukt dat "ondanks de start van de bouw" de kenmerken nog kunnen worden aangepast op basis van huurderseisen, wat een op maat gemaakt pand mogelijk maakt. Met meer dan een halve eeuw ervaring heeft VDG Real Estate een duidelijke visie: "We selecteren enkel ontwikkelingen die gelegen zijn op de beste locaties in Nederland en ontwikkelen waar mogelijk het liefst op maat."