Vanaf 3 oktober start supermarkt Aldi in enkele Britse studentensteden met pizzabezorging. Onder de naam 'Ultimate Takeaway' biedt Aldi pizza's aan voor slechts £3.99, zonder bezorgkosten.

Deze nieuwe service is speciaal gericht op studentensteden zoals Manchester, Edinburgh en Cardiff en komt net op tijd voor de start van het nieuwe academische jaar. De pizza's zijn geïnspireerd op populaire Domino's pizza's en zullen vanaf 9 oktober ook in de Aldi-winkels verkrijgbaar zijn.

Klanten kunnen kiezen uit twee van deze smaakvolle varianten die vers en heet bij hen thuis worden bezorgd. Vanaf 9 oktober zijn deze pizza's ook in alle Aldi-winkels verkrijgbaar.

Julie Ashfield, inkoopdirecteur bij Aldi in het Verenigd Koninkrijk, vertelde: “In een tijd waarin de prijzen van afhaalmaaltijden de pan uit rijzen, zijn we blij dat we klanten kwaliteitspizza's kunnen aanbieden voor een fractie van de prijs van bekende pizzaketens. We hopen dat deze nieuwe lijn het imago van supermarktpizza's voorgoed verandert en kijken ernaar uit om klanten een echte restaurantervaring aan huis te bieden.”