Renault Trucks breidt zijn elektrisch voertuigenaanbod verder uit met de introductie van de Renault Trucks E-Tech Trafic. Het onderstreept de inzet van Renault voor emissievrij vervoer, waarbij het bedrijf nu voertuigen in elk gewichtsbereik aanbiedt, van 650 kg tot 50 ton.

De E-Tech Trafic is specifiek ontwikkeld voor stedelijk gebruik, wat de uitdagingen van toenemende e-commerce en bouwprojecten in de stad aanpakt. Het ontwerp zorgt voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid en is geschikt voor zowel overdekte als standaard parkeerplaatsen.

Professionals kunnen kiezen uit verschillende configuraties, waaronder drie bestelwagenuitvoeringen en een dubbele cabine. Het voertuig biedt een indrukwekkend laadvolume tot 8,9 m3 en een laadlengte tot 4,15 m. Met een 90 kW (120 pk) elektromotor en een 52 kWh batterij, heeft de E-Tech Trafic een bereik van 297 km en snelle oplaadmogelijkheden.

Renault Trucks biedt ook persoonlijk advies, financieringsoplossingen en ondersteuning bij overheidssubsidies. De E-Tech Trafic wordt geleverd met een garantie van acht jaar op de batterij en een tweejarige voertuiggarantie, compleet met 24/7 Europese pechhulp.

Met deze stappen toont Renault Trucks zijn toewijding aan een duurzamere toekomst in stadslogistiek.