bpostgroup heeft Chris Peeters aangesteld als de nieuwe CEO voor een periode van zes jaar. Peeters, 56, afkomstig uit Zonhoven, heeft een aansprekend cv dat onder meer leidinggevende posities bij Elia Group, Schlumberger en McKinsey omvat. Zijn expertise in de energiesector heeft bijgedragen aan de transformatie en het succes van Elia Group.

Chris Peeters groeide op in Zonhoven en behaalde een MSc Burgerlijk Ingenieur van de KULeuven. Voorafgaand aan zijn rol bij Elia Group heeft hij belangrijke posities bekleed in verschillende internationale bedrijven en sectoren. In 2021 werd hij door het financieel-economisch weekblad Trends uitgeroepen tot Manager van het Jaar vanwege zijn innovatieve leiderschapskwaliteiten en visie.

Audrey Hanard, Voorzitter van de Raad van Bestuur, sprak haar vertrouwen uit in de benoeming van Peeters: “De aanstelling van Chris Peeters als nieuwe CEO maakt me trots en geeft me veel vertrouwen voor de toekomst. Uit naam van de directie, de Raad van Bestuur, en alle medewerkers van bpostgroup, heet ik Chris van harte welkom en kijk ik uit naar onze toekomstige samenwerking.”

Peeters zelf toonde zich eveneens enthousiast over de nieuwe uitdaging: “Ik dank de Raad van Bestuur voor het vertrouwen dat ze in mij stellen. Samen met het Directiecomité en alle teams zullen we voortbouwen op deze solide basis en sterke troeven om de positie van bpostgroup als toonaangevende e-commerce logistics speler in België en de wereld te versterken.”