Per 1 juli 2023 is het in 1995 opgerichte Haarlemse bedrijf gefeliciTAART.nl overgenomen door Topgeschenken Nederland BV, dat eigenaar is van de websites Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl, Toptaarten.nl en Topfruit.nl.

Met de overname van gefeliciTAART.nl breidt Topgeschenken Nederland BV haar capaciteit uit en biedt mogelijkheden tot verdere groei.

Algemeen directeur Topgeschenken Nederland BV Edwin van Arkel reageerde: ‘We zijn erg blij met de overname van gefeliciTAART.nl. De jarenlange ervaring en de kennis van de zakelijke markt, kan onze taartentak laten groeien. We hebben hoge verwachtingen en zien de overname als een waardevolle aanvulling. gefeliciTAART.nl werkt vanuit één centrale bakkerij en Toptaarten.nl juist met lokale bakkers. We zien hier mooie hybride kansen."

Vooralsnog zal gefeliciTAART.nl haar bedrijfsvoering onder eigen naam voortzetten en zich voornamelijk richten op de zakelijke markt. De oprichter John van Vessem blijft nog enige tijd verbonden in een ondersteunende en adviserende rol.