Vastgoedbeleggingsmaatschappij Cabot Properties heeft met succes het volledig verhuurde Panattoni Park Wessem verworven. Het park, dat duurzaam gecertificeerd is volgens de BREEAM-NL Very Good standaard, beslaat ongeveer 42.500 m², waarvan circa 24.000 m² bestemd is voor hoogwaardige logistieke ruimte. 

Panattoni Park Wessem is een bijzondere ontwikkeling op een voormalig brownfield-terrein waar vroeger een oude steenfabriek stond. Het terrein is gesaneerd en heeft plaatsgemaakt voor een state-of-the-art en duurzaam distributiecentrum, gebouwd door Panattoni.

Koen de Jong, Vice President Investments bij Cabot Properties: "Duurzaamheid speelt een cruciale rol in onze nieuwe vastgoedinvesteringen. En in een veranderende marktomgeving geloven we dat duurzaam logistiek vastgoed op de lange termijn de meeste waarde behoudt. Panattoni Park Wessem is een hoogwaardige brownfield ontwikkeling en vormt als duurzaam gecertificeerd project een geweldige toevoeging aan onze portefeuille."

De acquisitie van Panattoni Park Wessem is begeleid door CBRE en JLL, vooraanstaande vastgoedadviseurs. Deze succesvolle transactie versterkt de positie van Cabot Properties in de logistieke vastgoedmarkt en markeert een positieve start van de zomer voor beide partijen.