Decathlon heeft een bijzondere dienst gelanceerd. Klanten in België kunnen met een maandelijks abonnement onbeperkt sportmateriaal en kleding lenen. Het innovatieve project, genaamd We Play Circular, is bedoeld om het haar sportende klanten makkelijker te maken.

Met We Play Circular kunnen abonnees kiezen uit drie verschillende abonnementen en krijgen ze toegang tot het uitgebreide assortiment sportartikelen van Decathlon. Abonnees kunnen op elk gewenst moment producten kunnen ruilen en zo vaak lenen als ze willen.

Het abonnement richt zich voornamelijk op gezinnen met kinderen en individuele sporters die regelmatig sportuitrusting nodig hebben. Het aantal beschikbare abonnementen is beperkt tot 1000, waarvan er bij de start 150 beschikbaar zijn. De capaciteit zal geleidelijk worden verhoogd.

Men kan zich eenvoudig inschrijven via de website en de gewenste producten selecteren. Het ophalen en terugbrengen van de sportartikelen kan plaatsvinden bij de Decathlon-winkels in Antwerpen en Alleur (Luik), waar deze nieuwe dienst wordt aangeboden.