Better Trucks, een logistiek bedrijf dat zich richt op snelle pakketbezorging, is een samenwerking aangegaan met Enveyo, een leverancier van software voor logistiek gegevensbeheer om de duur van last-milebezorging in te korten.

Better Trucks levert last-mile leveringsdiensten met een focus op next-day en two-day pakketverzending aan particuliere klanten voor toonaangevende retailers en e-commerce fulfilment bedrijven. Enveyo's logistieke optimalisatiesoftware helpt verladers en 3PL's om logistieke gegevens om te zetten in bruikbare strategie.

De samenwerking tussen Better Trucks en Enveyo stelt verladers in staat gebruik te maken van uitgebreide verzendgegevens en flexibele technologie om strategische beslissingen te nemen in de dynamische wereld van vandaag de dag. Door hun vooraf geïntegreerde oplossingen creëren de bedrijven een naadloze ervaring voor verladers, waardoor beslissingen die rendement opleveren voor hun bedrijf en klanten worden versneld.

Zowel Better Trucks als Enveyo geven prioriteit aan technologie in de kern van hun activiteiten om verladers in staat te stellen te moderniseren en leveringsbeloften na te komen. Nu het landschap van e-commerce bezorging verladers en 3PL's voor veel uitdagingen stelt, zijn robuuste integraties met toonaangevende last-mile vervoerders zoals Better Trucks cruciaal om deze uitdagingen te overwinnen. Dit partnerschap biedt verladers snelle, betrouwbare verzendopties en duidelijk inzicht in kosten- en prestatiegegevens waarmee organisaties hun bezorgnetwerk kunnen omzetten in een concurrentievoordeel.