De Europese online modegigant About You heeft in het boekjaar 2023-24 een omzetgroei van 1,6% gerealiseerd, met een totaal van € 1,935 miljard. Ondanks tegenwind door overtollige voorraden en ongunstige weersomstandigheden, heeft het bedrijf zijn marktaandeel weten te vergroten en solide groei laten zien, vooral in het vierde kwartaal.

De omzet in de Duitstalige markten (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) bleef stabiel, terwijl de omzet in andere Europese markten met 2,8% steeg tot €925,9 miljoen. About You sloot het jaar af met een aangepaste EBITDA die break-even was, een aanzienlijke verbetering vergeleken met vorig jaar en een solide basis voor toekomstige groei.

"Na tien jaar van innovatie en investeringen hebben we een goede balans gevonden tussen marges en groei," zei Tarek Müller, medeoprichter en co-CEO van About You. Het bedrijf heeft ook zijn kosten aanzienlijk verlaagd en de brutomarge verbeterd naar 38,7%.

About You blijft innoveren met AI-oplossingen zoals de nieuwe AI-gestuurde shoppingassistent Maya, om de digitale winkelervaring verder te personaliseren.