Whoppah, het online platform voor tweedehands designmeubelen en kunst, heeft vandaag de komst van Gregory Kukolj aangekondigd als nieuw bestuurslid en Chief Growth Officer. Kukolj, met bijna 30 jaar ervaring in e-commerce, marktplaatsen en merkopbouw, heeft zijn sporen verdiend bij grote namen zoals Booking, Heineken en Marktplaats.

CEO van Whoppah Thomas Bunnik uitte zijn enthousiasme over de nieuwe aanwinst: "Gregory's indrukwekkende ervaring in datagedreven technologieontwikkeling, marketing, uitbreiding en leiderschap maken hem een fenomenale toevoeging aan ons team."

Kukolj zal een belangrijke rol spelen in de M&A-strategie van Whoppah, het ophalen van kapitaal en de expansie, terwijl het bedrijf streeft naar schaalvergroting door groei en synergieën. "Gregory is een groot liefhebber van designmeubelen en een fervent voorstander van recommerce," voegde Bunnik toe.

De toetreding van Kukolj moet Whoppah helpen om haar missie te vervullen om wereldwijd marktleider te worden in de categorie tweedehands designmeubelen en kunst.