Vorex Logistics, een toonaangevende logistieke dienstverlener gevestigd in Dordrecht en sterk aanwezig in de haven van Rotterdam, heeft aangekondigd dat het BigMile heeft gekozen als leverancier van emissiebeheersoftware. Dankzij dit strategische partnerschap kan Vorex Logistics nu nauwkeurig de CO2-uitstoot beheren en transparant rapporteren aan haar klanten.

Vanuit de haven van Rotterdam biedt Vorex Logistics vrachtwagendiensten aan voor leveringen door heel Europa. Daarnaast verzorgt Vorex Logistics luchtvracht via de nabijgelegen luchthaven en bedient het klanten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

De keuze voor BigMile is ingegeven door de behoefte van Vorex Logistics om haar klanten nauwkeurige CO2-emissierapportages te kunnen bieden. Via het geavanceerde portal van BigMile kan Vorex Logistics eenvoudig heldere rapporten aan klanten verstrekken, wat resulteert in een verbeterde service en grotere klanttevredenheid.

De woordvoerder van Vorex Logistics zei: “We kozen voor BigMile vanwege hun vermogen om nauwkeurige en duidelijke CO2-emissierapporten te leveren, die essentieel zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Hun portal biedt een gebruiksvriendelijke interface en naadloze integratie met ons TMS-systeem, waardoor we efficiënt kunnen werken en snel kunnen reageren op klantverzoeken.”