Op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard in Ridderkerk is de bouw van het nieuwe bedrijfsgebouw van Van der Heiden Systems in het bijzijn van medewerkers en bouwpartners van start gegaan. Van der Heiden Systems, dat bekend is van high-end oplossingen voor temperatuur gecontroleerde ruimtes, gaat samen met zusterbedrijven BG Door International en Belfort Projectzonwering vanuit deze nieuwe locatie opereren.

Het nieuwe bedrijfsgebouw is gelegen op Dutch Fresh Port – het grootste Agro-Vers-Food cluster van Nederland – en biedt Van der Heiden Systems de mogelijkheid dichter bij klanten en partners te zitten en om de productiecapaciteit en ruimte voor groei aanzienlijk te vergroten. Het pand omvat circa 1.075 m² kantoorruimte en ca. 3.100 m² bedrijfshal.

Het bouwplan, ontwikkeld in samenwerking met Bogaerds Architecten, JVZ Ingenieurs en Barth Installatietechniek, is volledig afgestemd op de toekomstige ontwikkelingen van Van der Heiden Systems, waarbij maatwerk centraal staat.

Leon Hooghart, technisch directeur bij Van der Heiden Systems, licht toe: “De verhuizing naar Nieuw Reijerwaard stelt ons in staat onze klanten nog beter te ondersteunen. De samenwerking met Aan de Stegge Twello heeft al eerder zijn vruchten afgeworpen en we kijken uit naar een voortzetting van deze succesvolle relatie.”

Maurice Smits, commercieel projectmanager bij Aan de Stegge Twello, voegt toe: “We zijn trots dat we een rol spelen in het toekomstbestendig maken van Van der Heiden Systems door middel van dit duurzame en op maat gemaakte bedrijfsgebouw. Het proces verliep vlot dankzij onze gezamenlijke pragmatische aanpak en intensieve samenwerking tijdens de ontwerpfase.”

De bouw is inmiddels gestart en zal naar verwachting bijdragen aan de verdere groei en het succes van Van der Heiden Systems.