In de binnenstad van Utrecht hebben LEGO en online webwinkel bol de allereerste pop-up van bol geopend. Liefhebbers van bloemen en LEGO-fans kunnen er tot en met 18 mei terecht voor een bijzondere ervaring. De winkel is gevuld met honderden bloemen gemaakt van LEGO steentjes, onderdeel van de LEGO Botanische collectie.

"The Botanical" biedt bezoekers de kans om volledig op te gaan in een wereld van flora, geheel opgebouwd uit LEGO. Elke bloemsoort in de collectie wordt uitgelicht met informatieve bordjes die details geven over de bloemen. Bovendien staan floristen klaar om bezoekers te adviseren over de diverse sets uit de LEGO Botanische collectie.

Thomas Feuerstacke, Head of Toys, Media & Books bij bol, licht de samenwerking toe: "Deze pop-up winkel is een prachtige kans om te laten zien hoe online en offline winkelen hand in hand kunnen gaan. We zijn trots op wat we hier presenteren en denken dat het een verrassende ervaring zal zijn voor onze klanten."

Voor degenen die een blijvend moederdagcadeau zoeken of gewoon een unieke toevoeging aan hun interieur willen, biedt de winkel ook de mogelijkheid om direct via bol te bestellen door middel van QR-codes.

De LEGO Botanische Collectie, die sinds januari 2021 verkrijgbaar is, richt zich op volwassenen en bevat gedetailleerde modellen van diverse planten en bloemen zoals orchideeën, vetplanten, rozen en meer. De pop-up bloemenwinkel is te vinden op Lijnmarkt 37 in Utrecht.