Schmitz Cargobull, de vooraanstaande leverancier van opleggers voor temperatuurgecontroleerd vervoer, heeft onlangs zijn personeelsbestand versterkt door 25 tijdelijke werknemers vaste contracten aan te bieden bij de productiefaciliteit voor gekoelde boxcarrosserieën in Vreden. Daarnaast heeft het Duitse bedrijf plannen bekendgemaakt voor een verdere aanwervingsronde, als reactie op een significante toename van de bestellingen in de afgelopen maanden.

Te midden van economische uitdagingen is het Schmitz Cargobull gelukt om zijn marktpositie te handhaven en nu zelfs uit te breiden door de stijgende vraag. Deze positieve ontwikkeling heeft het bedrijf in staat gesteld zijn operationele capaciteit te vergroten en meer banen te creëren in de fabriek in Vreden, Noordrijn-Westfalen.

Stefan Cramer, Plant Manager bij Schmitz Cargobull in Vreden, verklaarde enthousiast: "We zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat onze verbeterde orderpositie in de sector van de gekoelde boxcarrosserieën heeft geleid tot het scheppen van nieuwe banen bij de Vreden-vestiging. Het aannemen van nieuwe medewerkers versterkt niet alleen ons bedrijf, maar draagt ook bij aan het versterken van de lokale economie. Wij streven ernaar een omgeving te creëren die talent aantrekt en bevordert en kijken uit naar de uitbreiding van ons team met gemotiveerde collega's."