VDR Bouwgroep is gestart met het uitbreiding van het Food distributiecentrum van Hanos in Apeldoorn van 10.000 m2. Deze ontwikkeling wordt met veel enthousiasme ontvangen door zowel de bouwpartners als de opdrachtgever, HANOS Internationale Horeca Groothandel.

John Hegteler, projectleider bij VDR Bouwgroep, prijst de voortvarende samenwerking en snelle voortgang van het project. Van de staalconstructie door IQstaal B.V. tot de afwerkingen door diverse specialisten, waaronder Preco B.V., KIM NEDERLAND BV, en Kempen Cladding B.V., verloopt alles soepel. Belangrijke installatiewerkzaamheden zijn ook al gestart, met bijdragen van Op het Veld Belfeld en Van Haren Installaties B.V. 

"We mogen onze eigen vaklieden van VDR natuurlijk niet vergeten, die een onmisbare schakel vormen. Zij zijn verantwoordelijk voor de aansturing, de realisatie van de complete fundering, de afbouwwerkzaamheden, en de esthetische afwerking van de betonpanelen met steenstrips. Ook nemen zij alles voor hun rekening wat anders tussen wal en schip zou vallen. Tot slot verdient de onderlinge afstemming met Hanos een speciale vermelding. Dit vanwege de beperkte werkruimte en de noodzaak dat het huidige distributiecentrum volop in bedrijf blijft", aldus Hegteler.