Logistiek dienstverlener Wuunder heeft Victor Ferreira aangesteld als Directeur Sales. Hij vervulde tot voorkort dezelfde functie bij PostNL Pakketten. In zijn nieuwe functie zal Ferreira zich onder andere richten op het uitbreidenvan het aantal klanten dat Wuunder en haar dochterbedrijf Paazl heeft binnen zowel de mkb- als grootzakelijke e-commerce-markt.

Ferreira heeft veel ervaring binnen de logistiek en een breed netwerk in de e-commerce markt. Zo werkte hij vanaf 2007 als key accountmanager bij TNT. Vervolgens was hij van 2010 tot 2015 commercieel manager bij TopPak Fulfilment Services. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor bredere e-commerce proposities van klanten. De afgelopen tien jaar vervulde Ferreira diverse directiefuncties binnen de commerciële tak van PostNL Pakketten, waarvan de laatste jaren als directeur sales mkb.

Dankzij al deze ervaring heeft Ferreira ontzettend veel kennis over het logistieke proces binnen zowel de distributie- als de fulfilmenttak, maar ook van het bredere e-commerce speelveld. Dat helpt om klanten van een compleet advies te voorzien over de gehele keten waarmee e-commerce-spelers te maken hebben.

Jeroen Gehlen, founder van Wuunder: “Ik ben heel blij dat we Victor in ons team mogen verwelkomen. We hebben elkaar ontmoet toen we bij TNT werkten en ik heb hem leren kennen als een ondernemend, commercieel sterk en resultaatgericht persoon. Daarbij is hij ontzettend goed in het verbinden van teams en het ondersteunen van klanten. Dat is zeer welkom omdat Wuunder hard groeit. Ik heb er veel vertrouwen in dat we met zijn kennis en kunde de groei van onze organisatie exponentieel kunnen voortzetten.”

Victor Ferreira over zijn benoeming in het bestuur van Wuunder: “Ik kijk al jaren met interesse en bewondering naar de softwareoplossingen die Wuunder de e-commerce- en logistieke markt brengt. Na mijn tijd bij een grote organisatie is het een mooie uitdaging om nu onderdeel te worden van een scale-up die nog ontzettend veel groeipotentieel heeft. Met Wuunder hebben we de wens om te groeien als organisatie, in ons productaanbod en natuurlijk met onze klanten. Samen met mijn collega’s ga ik nog meer retailers laten zien hoe zij dankzij de software van Wuunder hun logistieke processen kunnen vereenvoudigen en duurzamer kunnen inrichten.”