Addverb Technologies is een nieuwe samenwerking met DHL Supply Chain in Noord-Amerika aangegaan. Er zullen 52 Zippy sorteermachines worden ingezet in het distributiecentrum van DHL in Columbus, Ohio. Dankzij Addverb's software kunnen deze robots de doorvoercapaciteit van de faciliteit aanzienlijk verhogen.

Sriram Sridhar, chief revenue officer bij Addverb Americas, benadrukt de verbeteringen: “DHL Supply Chain heeft de sorteersnelheden, nauwkeurigheid en efficiëntie aanzienlijk verbeterd. We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met DHL Supply Chain en kijken uit naar de voortdurende groei van deze partnerschap.”

Het in 2016 opgerichte Addverb biedt systemen voor materiaal verplaatsing, opslag, sortering, omgekeerde logistiek en picking. Deze systemen stellen klanten zoals DHL in staat om efficiënte en schaalbare automatiseringssystemen in hun huidige infrastructuren te integreren.

DHL Supply Chain gebruikt momenteel Addverb's software voor het integreren en gebruiken van verschillende beheerlagen voor magazijnbeheersystemen (WMS), magazijnuitvoeringssystemen (WES), magazijncontrolesystemen (WCS) en vlootbeheersoftware (FMS) over hun distributieoperaties.

Don Sweeney, algemeen manager van DHL’s faciliteit in Columbus, zei over het partnerschap: “Onze projecttijdslijnen, vereisten en leveringen zijn allemaal nagekomen door Addverb. Dat heeft ons in staat gesteld om een meer dan 300% toename in doorvoercapaciteit op onze locatie in Columbus, Ohio, te realiseren zonder extra personeel toe te voegen aan het team.”

De integratie van de sorteersystemen heeft de doorvoer en efficiëntie van het distributiecentrum van DHL meer dan verdrievoudigd, waardoor dit partnerschap een belangrijke stap voorwaarts markeert in de volledige benutting van automatisering binnen de supply chain sector.