DHG en Bouwbedrijf Vrolijk hebben een overeenkomst getekend voor de realisatie van maar liefst vijf logistieke projecten, met een gezamenlijke oppervlakte van 300.000 m². Daarmee breidt DHG haar imposante portefeuille dit jaar verder uit. 

Het gaat om de projecten Smartlog Hellevoetsluis fase 2 (84.000 m²), Smartlog Koudekerk (12.000 m²), Smartlog Oss (77.000 m²), Smartlog Vlissingen (82.000 m²) en Smartlog Eemhaven Rotterdam (45.000 m²). Elk van deze projecten is ontworpen om aan specifieke marktbehoeften te voldoen. Van alle vijf de projecten zal de bouw nog dit jaar op risico starten. De gebouwen wil DHG bij oplevering toevoegen aan haar eigen beleggingsportefeuille.

Bouwbedrijf Vrolijk heeft eerder diverse Smartlog-projecten van DHG succesvol opgeleverd.

DHG heeft sinds 2015 inmiddels al ruim 1,6 miljoen m² aan SMARTLOG-distributiecentra gerealiseerd. Met de huidige projecten in aanbouw en een ontwikkelpijplijn van circa 400.000 m², zet DHG haar ambitie voort om de logistieke capaciteit in Nederland aanzienlijk te vergroten.

De start van de bouw van de nieuwe projecten benadrukt de groeiende vraag naar geavanceerde logistieke oplossingen en DHG's vermogen om in deze behoefte te voorzien.