Van de Scheur Logistiek uit Vianen heeft aangekondigd Duijst Transport Soest B.V. over te nemen, waarmee de logistieke dienstverlenerf uit Vianen haar distributienetwerk uitbreidt.

Met een geschiedenis van 65 jaar in de logistiek staat Van de Scheur Logistiek bekend om zijn expertise in het vervoeren van afwijkende goederen die niet op een pallet passen, terwijl Duijst Transport een gevestigde naam is in het transport van slaapkamerartikelen. "Het afhandelen van deze vaak afwijkende artikelen is voor het team van Van de Scheur geen enkel probleem en sluit naadloos aan bij het huidige logistieke proces," aldus het bedrijf.

Henk van de Scheur, directeur van Van de Scheur Logistiek, uitte zijn enthousiasme over de overname: "We zijn verheugd over de overname van Duijst Transport. Dit stelt ons in staat ons distributienetwerk significant uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Het is een stap voorwaarts in onze missie om een toonaangevende logistieke dienstverlener in de regio te zijn."

De integratie van Duijst Transport belooft een toekomst van verbeterde dienstverlening, grotere efficiëntie en een sterkere marktpositie, zo verwacht Van de Scheur Logistiek. Beide bedrijven lieten verder weten dat ze verwachten dat de overname ten goede komt aan hun klanten en medewerkers, met een focus op het waarborgen van continuïteit, kwaliteit en duurzaamheid in hun dienstverlening.