Met ingang van 1 maart treedt Michel Kerssemakers aan als CFO van DPD Nederland. Hiermee maakt Kerssemakers de overstap van DHL en volgt hij Marc Toebes op.

Michel Kerssemakers is geen onbekende in de logistieke branche. Ruim 16 jaar was hij werkzaam bij DHL, waar hij de laatste 6 jaar de functie van Head of Business Controlling binnen DHL Supply Chain vervulde. Daarvoor bekleedde hij functies binnen accountancy, businesscontrolling en finance. Hierdoor beschikt hij over diepgaande en relevante financiële ervaring in transport en logistiek. DPD Nederland is dan ook verheugd met zijn komst. “Michel brengt de juiste ervaring mee om bij te dragen aan de ambities van DPD. Die liggen op het gebied van internationale groei, het vergroten van onze positie als het gaat om Out Of Home en duurzaamheid,” aldus Erik Uljee, CEO DPD Nederland.

Voor Kerssemakers is die groeiambitie een van de belangrijkste redenen om de overstap naar DPD Nederland te maken. “Na 16 jaar met veel plezier bij DHL te hebben gewerkt, was ik er aan toe om een stap te maken waarmee ik mezelf verder kan ontwikkelen. DPD is een grote internationale speler, die de onbetwiste nummer 1 is op het gebied van Europese pakketbezorging.” Kerssemakers kijkt er dan ook naar uit om samen met de bevlogen collega’s van DPD aan een solide toekomst te bouwen. “Iedere dag werkt een energieke groep mensen aan dezelfde ambitie.”

De eerste weken zal Kerssemakers benutten om zijn team goed te leren kennen en de financiële kansen en uitdagingen voor DPD in kaart te brengen. “De toekomst van logistiek is veelbelovend, en ik kijk er naar uit hier een actieve rol in te spelen.”