Cortona Investments heeft een bedrijfspand van 3.302 m² op bedrijventerrein De Vaart in Almere gekocht.

Het verworven object, dat is gelegen aan de Hefbrugweg 6 & 6A, omvat ongeveer 3.302 m² aan bedrijfs- en kantoorruimte en wordt momenteel volledig gehuurd door het beursgenoteerde energiebedrijf Alfen en is gesitueerd op een royaal perceel van circa 11.000 m². De ruimte biedt uitgebreide mogelijkheden voor buitenopslag, het vlot in- en uitrijden van vrachtverkeer en voldoende parkeergelegenheid.

Deze recente acquisitie sluit naadloos aan bij de investeringsfilosofie van Cortona Investments, gericht op het creëren van een duurzame en langdurige portefeuille met lichte industriële eigendommen. Almere, bekend als een van de grootste groeigemeenten van Nederland en centraal gelegen, biedt een strategische positie die bijdraagt aan de versterking van de portefeuille van Cortona Investments.

De transactie werd gekenmerkt door een vruchtbare samenwerking met diverse partijen, waaronder M7 Real Estate Ltd, 1530 Real Estate en Savills Nederland. Hun inzet en expertise hebben in belangrijke mate bijgedragen aan het succes van deze aankoop.

Cortona Investments kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van dit pand en de positieve impact die het zal hebben op hun groeistrategie in de komende jaren.