Euro-Rijn Logistics Holding B.V. heeft de ambitie uitgesproken om Danser Group over te nemen. Vorige week hebben beide partijen officieel de Autoriteit Consument en Markt (ACM) benaderd met het verzoek om goedkeuring voor deze significante fusie.

Euro-Rijn Logistics Holding B.V., aanbieder van uitgebreide diensten in goederenvervoer over zee, binnenwateren en weg, alsook op- en overslagactiviteiten, heeft zich stevig gevestigd in de logistieke sector. Het bedrijf heeft een sterke positie met warehouses in strategische havens zoals Moerdijk, Rotterdam, en Duisburg, en speelt een cruciale rol in het verbinden van het ARA-gebied (Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen) met het achterland.

Aan de andere kant staat BOC Inland Transportation B.V., beter bekend als Danser Group, met zijn expertise in goederenvervoer over binnenwateren, spoor en weg. Met lijndiensten die belangrijke Europese bestemmingen zoals Basel en Stuttgart vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen verbinden, is Danser Group een essentiële schakel in de logistieke keten.