HOYER, logistieke dienstverlener voor het vervoer van vloeibare producten, heeft haar vloot vernieuwd met de aanschaf van 165 DAF XG 480 4x2 trekkers. Deze voertuigen worden de komende maanden geleverd en ingezet over heel Europa.

HOYER biedt op maat gemaakte logistieke oplossingen voor sectoren zoals gas, voedsel, minerale olie en chemie en heeft kantoren in meer dan 100 landen. Met meer dan 1.200 trucks en 1.700 opleggers in haar vloot, benadrukt HOYER de keuze voor DAF vanwege hun efficiëntie, veiligheid en comfort.

Rudolf Schumacher, hoofd Fleet Management Road voor Europe Domestic van de HOYER Group, over de keuze voor de DAF XG trucks: “Deze betrouwbare trucks zijn voorzien van de nieuwste, state-of-the-art veiligheidssystemen en bieden onze chauffeurs ook een luxe en comfortabele ervaring. Het feit dat de voertuigen kunnen rijden op HVO, sluit aan bij onze ambitie om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Het rijden op HVO vermindert namelijk de ‘well to wheel’ CO2-uitstoot met tot maar liefst 90%.”

DAF Trucks is trots op de voortzetting van de langdurige samenwerking. Bart Bosmans, Directeur Marketing & Sales en Lid van Raad van Bestuur van DAF Trucks, zegt: “Wij bieden de meest efficiënte, veilige en comfortabele trucks op de markt. Bovendien zetten we ons in om de allerbeste klantenservice te leveren. Dat HOYER dit erkent, doet ons deugd.”

De nieuwe DAF XG 480 trekkers zullen voornamelijk gestationeerd worden in Duitsland, Nederland en Polen en dienen ter ondersteuning van HOYER’s toewijding aan uitzonderlijke service en duurzaam transport in Europa.