Lalesse Logistic Solutions heeft een belangrijke nieuwe opdracht binnengehaald voor het ontwerpen en realiseren van een ultramodern geautomatiseerd diepvriesmagazijn voor Elsrijk in Dordrecht.

Vanuit de nieuwe high-tech diepvriesmagazijn zal B&S worden bedienen, leverancier van levensmiddelen en consumentengoederen aan diverse sectoren. Met 32.000 palletlocaties verdeeld over zeven niveaus, zal het magazijn geavanceerde technologieën bevatten voor een gestroomlijnde logistieke operatie.

Een uniek aspect van dit project is het revolutionaire geautomatiseerde goods-to-person systeem, uitgerust met Movu iFollow AMR's en ergonomische order pick stations, bestuurd door het in-house ontwikkelde WCS systeem, LogiCS.

Dit state-of-the-art magazijn belooft een toekomstbestendige en schaalbare installatie, minimaliseert de noodzaak voor handmatige handelingen en verhoogt de snelheid en nauwkeurigheid van operaties. Dankzij de nieuwste technologieën is deze oplossing tot vijf keer energiezuiniger dan traditionele automatiseringssystemen.