Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello is voortvarend bezig met de realisatie van het logistieke bedrijfscomplex Green Square Logistics II-III op de Green Square Business Campus in Aalsmeer, dat onder meer zal dienen als Europees hoofdkantoor van ooglensfabrikant Bausch + Lomb. De bouw vordert gestaag: de staalconstructie is opgericht en de meeste vloeren zijn reeds aangebracht, waardoor de contouren en de omvang van het gebouw nu duidelijk zichtbaar zijn.

Het project, een opdracht van Necron Group AG en Dutch City Development (DCD), omvat kantoren, bedrijfsruimten, productiefaciliteiten en distributieruimten met een totale omvang van 38.000 m2. Het is opvallend dat het project al is verkocht aan de Zwitserse vastgoedontwikkelaar en investeerder Necron Group en reeds verhuurd aan Bausch + Lomb, die het complex zal gebruiken als hun Europese hoofdkwartier, en JAS Forwarding.

Green Square Logistics II-III is ontworpen om te voldoen aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden en zal worden gecertificeerd met BREEAM Excellent, wat het een van de meest duurzame distributiecentra in Nederland maakt. De oplevering van het complex staat gepland voor de zomer van dit jaar, waarmee het een belangrijke bijdrage zal leveren aan de logistieke infrastructuur en duurzaamheid in de regio Aalsmeer.