De logistieke dienstverlener LCW Groningen heeft per 1 januari 2024 Van de Hoef uit Groenekan overgenomen. Deze overname versterkt de aanwezigheid van LCW Groningen in midden Nederland en bevordert de 24-uurs distributie van incourante producten in de Benelux.

De overname betekent uitbreiding voor LCW Groningen. De beide familiebedrijven hebben expertise voor de distributie van incourante producten, ondersteund door kooiaap-services, zal door deze samenvoeging een sterke impuls krijgen. De mogelijkheden voor uitbreiding binnen deze niche zijn aanzienlijk vergroot.

Met de toevoeging van de centraal gelegen vestiging in Groenekan, nabij Utrecht, naast de bestaande vestiging in Groningen, creëert LCW Groningen een krachtig netwerk dat de efficiency en dekking van hun diensten verhoogt. Deze geografische uitbreiding is een belangrijke stap in het versterken van de positie van het bedrijf in de Nederlandse logistieke sector.

Deze overname brengt het totale aantal gespecialiseerde medewerkers op 200. LCW Groningen liet verder weten zich te willen gaan richten op de ontwikkeling van duurzame transportoplossingen.