Logistic Force, een uitzendbureau in transport en logistiek, heeft aangekondigd Transflexion te hebben overgenomen.

Transflexion, gespecialiseerd in het aanbieden van flexkrachten, voornamelijk vrachtwagenchauffeurs, en opleidingen in de transportsector, is een belangrijke speler in de regio waar Logistic Force minder vertegenwoordigd was. Met deze overname poogt Logistic Force haar commerciële dekking in het gebied uit te breiden, waarbij de focus ligt op het benutten van de economische kansen die de unieke geografische positie van de regio biedt.

Volgens Martin van Dijk, CEO van Logistic Force, markeert deze overname niet alleen het einde van een succesvol 2023, maar biedt het ook groeikansen voor de toekomst. "De overname van Transflexion is een mooie kroon op een succesvol 2023. Wij zien groeikansen om onze dienstverlening verder uit te breiden. Door de krachtenbundeling versterken we elkaars expertise en benutten we optimaal de economische kansen in deze regio,” aldus van Dijk.

André Smeets, de voormalige directeur en eigenaar van Transflexion, heeft ook zijn tevredenheid over de transactie uitgesproken. "Bij Logistic Force is Transflexion in goede handen, zo garanderen we niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een duurzame toekomst voor onze klanten,” zei Smeets.

De overname werd ondersteund door FIELDS Group, de meerderheidsaandeelhouder van Logistic Force. Met deze strategische zet beoogt Logistic Force haar marktpositie verder te versterken, mogelijk zelfs door nieuwe overnames in 2024. "Het is een fantastische stap om het jaar 2023 met een tweede overname af te sluiten. Het motiveert ons om in 2024 middels nieuwe overnames onze marktpositie verder te versterken,” concludeerde van Dijk.