De Nederlandse mededingingsautoriteit heeft de overname van BAKKER Logistiek door STEF Groep definitief goedgekeurd, waardoor BAKKER Logistiek nu officieel onderdeel is van STEF Groep.

Christophe Gorin, General Manager Noord-Europa van de STEF Groep liet weten: "We zijn verheugd de teams van BAKKER Logistiek officieel te verwelkomen bij de STEF Groep. Deze nieuwe entiteit zal een belangrijke aanwinst zijn voor al onze klanten en ons positioneren als een belangrijke speler in de voedingsmiddelenlogistiek in Noord-Europa.”

Johan Geurts, Managing Director van STEF Nederland vulde aan: “Onze gedeelde waarden en toewijding aan een sterke en duurzame toeleveringsketen zullen leiden tot het ontwikkelen van een nieuwe aantrekkelijke waardepropositie voor onze klanten,” voegt hij toe.

STEF, sinds 2014 actief in Nederland, is gespecialiseerd in transport en logistieke diensten voor gekoelde en diepgevroren voedingsmiddelen. BAKKER Logistiek, een familiebedrijf gespecialiseerd in transport, logistiek en verpakkingsdiensten voor voedingsmiddelen, beschikt over een uitgebreid netwerk en faciliteiten in Nederland, waarmee de capaciteiten van STEF verder worden uitgebreid.