Gebruikers van Uber Eats kunnen nu in verschillende Nederlandse steden, waaronder Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht, hun boodschappen uit het uitgebreide assortiment van Gorillas bestellen. De bestellingen worden vervolgens geleverd door een koerier van Gorillas. 

Uber Eats sloot eerder al samenwerkingen met Spar en Getir en speelt hiermee in op de groeiende vraag naar snelle bezorging van boodschappen onder Uber Eats-gebruikers. Naast bekende merken, werkt Gorillas samen met lokale boeren om klanten heerlijke verse producten te kunnen bieden.

Alexander Streefkerk, General Manager Nederland bij Getir en Gorillas, vertelt: “We zijn trots onze samenwerking met Uber Eats uit te breiden met het Gorillas merk en met elkaar innovatieve oplossingen te bieden voor de behoeften van onze Nederlandse klanten. Met het bereik van Uber Eats en ons bezorgmodel maken we efficiënt en snel boodschappen doen nog makkelijker en toegankelijker. Onze uitgebreide selectie van lokale en internationale producten wordt nu voor een nog groter publiek toegankelijk.”