Van der Heiden Systems Holland BV, een bedrijf gespecialiseerd in high-end oplossingen voor temperatuur gecontroleerde ruimtes, begint met de bouw van een nieuwe vestiging. Deze stap naar Dutch Fresh Port in Ridderkerk brengt het bedrijf niet alleen dichter bij zijn klanten en partners, maar biedt ook de mogelijkheid voor meer ruimte en een grotere productiecapaciteit, essentieel voor verdere groei.

De nieuwbouw omvat een bedrijfsgebouw van circa 1.075 m² kantoorruimte en ongeveer 3.100 m² bedrijfshal. Dit bouwplan is het resultaat van een samenwerking tussen Bogaerds Architecten, JVZ Ingenieurs en Barth Installatietechniek. Maurice Smits van het bouwbedrijf zegt: "Wij zijn supertrots op deze mooie overeenkomst tot nieuwbouw met Van der Heiden Systems op deze voor ons inmiddels bekende locatie. Wij gaan zorgen voor een toekomstbestendig en duurzaam bedrijfsgebouw voor Van der Heiden.”

Leon Hooghart van Van der Heiden Systems benadrukt het belang van de locatie voor de bedrijfsstrategie: “Door onze verhuizing naar Nieuw Reijerwaard kunnen wij onze klanten in de regio nog beter ondersteunen. Wij kwamen met Aan de Stegge Twello in contact bij het eerder gebouwde project van R&M Forwarding en hebben daar prima samengewerkt. Vervolgens is Aan de Stegge onze partner geworden voor onze nieuwbouw. Met name onze gezamenlijke pragmatische aanpak leidde al gauw tot samenwerking. Het meedenken van Aan de Stegge tijdens de ontwerpfase was voor ons zeer belangrijk.”